Ressam Öznur Bingöl, Antalya bölgesinde sürdürülen arkeolojik kazılarda ortaya çıkan ve müzelerde, ören yerlerinde sergilenerek geçmişe ışık tutan tarihi zenginlikleri tuvallerine yansıttı. 

Öznur Bingöl'ün Antalya Arkeoloji Müzesi'nde açılan 'Mitolojinin Zenginliği' adlı sergisine tarih severlerin ile sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Antik çağın büyülü dünyasını tuvallerine taşıyan sanatçı Bingöl’ün eserleri arasında dijital tasarımlar da yer aldı.  Mitolojik anlatıları modern bir bakış açısıyla sunan Bingöl’ün tuvallere aktardığı motifler sanatseverlerin tarihle iç içe bir serüven yaşamasına da olanak sağlıyor.

DİJİTAL SANAT

   Mitolojinin mistik dünyasını çağdaş bir biçimde tuvallerine yansıtarak antik tanrıları dijital sanat dünyasına da aktaran Öznur Bingöl, "Eserlerimde insan doğası, duygular ve içsel yolculuklar gibi temalara odaklanıp kendime özgün bir tarz yarattım. İnsan figürleri ve soyut formların birleşimiyle de duygusal bir derinlik oluşturdum. Gelecekte daha geniş kitlelere ulaşmayı, uluslararası platformlarda eserlerimi sergilemeyi hedefliyorum" dedi.

Sergide ressam Öznur Bingöl'ün 30 adet tarihsel eseri yer aldı.

BODRUM MANDALİNA FESTİVALİ DÜZENLENDİ BODRUM MANDALİNA FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Editör: ADEM AYDIN