Demre ilçesinde öğretmen çiftin evindeki hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3 şüpheliden 1'i Antalya'da yakalandı. Demre'ye getirilen şüpheli tutuklandı.

    Antalya’nın Demre İlçesi’nde, 8 Aralık 2017 tarihinde bir öğretmen çifti evini soyan üç hırsızdan biri Antalya’da yakalandı. Demre’ye getirilen zanlı, tutuklanarak Kaş Cezaevi’ne gönderildi.  Edinilen bilgiye göre; 33 yaşındaki  A.K  ve beraberinde isimlerini belirlenemeyen iki bayan hırsız, 07 MLY 09 plakalı otomobille 8 Aralık 2017 tarihinde Demre’ye geldi. Gözlük takan ve kapalı giysiler giyen iki bayan, Demre İlçe Merkezi’ndeki Gökyazı Mahallesi’ndeki bir öğretmen çiftin evini karta açtılar.

Öğretmen çiftin evinde bulunan 25 bin liralık altın ziynet eşyasını çaldılar. Demre Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek, otomobili ve otomobili kullanan A K’yı tespit etti. Çevre İl ve İlçe Emniyet Müdürlükleri ile iletişime geçtiler. A K, Antalya Hırsızlık Bürosu ekiplerince, Antalya’da yakalandı. Demre’ye getirilen Kaya, Demre Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgusunun ardından, Demre Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Burada yapılan sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi. Mahkemede tutuklanan Kaya; Kaş Cezaevi’ne gönderildi. Zanlı iki bayan ise aranıyor.

  Sabıkalı hırsız olduğu belirlenen Kaya ifadesinde” Bir iş için Demre’ye geliyordum. Yolda iki bayan el kaldırdı. Arabama aldım. Daha sonra ben işimi bitirince, yanıma geldiler. Antalya’ya bıraktım. Bayanları tanımıyorum dediği öğrenildi.
  
 
Editör: TE Bilisim