Demre İlçesi'nde görev yapan Milli Eğitim Şube Müdürü 40 yaşındaki Selma Gök, Kumluca yakınlarında otomobiliyle kaza yaptı. Ters dönen otomobilden çıkarılan Gök, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
    Antalya’nın Demre İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Gök (40), geçirdiği trafik kazasını hafif atlattı. Üç yıldır Demre Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nü yürüten Selma Gök, Antalya’daki bir toplantıya katılmak üzere Demre’den yola çıktı. Gök, kendi kullandığı 07 VJZ 20 plakalı otomobili ile, Finike-Kumluca arasındaki duble yolda Kumluca yönüne doğru yol alırken Hasyurt Mahallesi altındaki kavşakta bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil hızla yoldan çıkarak ters döndü. Yolun kıyısındaki kaldırımda durdu.
  Ters dönen otomobilde yalnız olan Selma Gök, kazayı görenler tarafından otomobilden çıkarıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Finike Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gök, ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Gök’ün vücudunda sıyrıklar ve ezikler olduğu belirtildi.
   Kendisi ile telefonla görüştüğümüz Gök kaza ile ilgili olarak; Finike’den Kumluca’ya doğru yol alırken bir anda kaza yaptım. Bir an dalgınlık mı oldu bilmiyorum. Çok küçük sıyrıklar ve eziklerle kazayı atlattım. Çok şükür bir şeyim yok” dedi.




  
 
Editör: TE Bilisim