Demre İlçesi'nde 'Golden' cinsi 3 yaşındaki köpeğinin zehirlenerek öldürüldüğünü iddia eden sahibi Mustafa Şahin, "2 köpek daha aynı şekilde zehirlenmiş. Bu vahşilik, acımasızlık" dedi.

   Antalya’nın Demre İlçesi’nde, üç tane köpek zehirlenerek öldürüldü.  Demre İlçe Merkezi’ndeki Büyük Kum Mahallesi’nde oturan  nakliyeci Mustafa Şahin’e ait “Golden” cinsi, 3 yaşındaki köpek sabah evden 7.30 sıralarında çıktı. Saat dokuzda Deniz Caddesi’ndeki Tokgöz Market önünde ağzından köpükler gelerek yaşamını yitirdi. Birisi Kangal, diğeri cins olmayan iki sokak köpeği de olaya yakın bölgede ölü bulundu.

  Olayla ilgili olarak Golden cinsi köpeğin sahibi Mustafa Şahin yaptığı konuşmada”Köpeğim evimizde yaşayan, cins bir köpekti. Her gün bizimle beraber sabah denize yüzmeye gidiyordu. Biz gitmediğimiz zaman kendisi gidiyordu. Sabah biz gitmeyince kendisi yüzmeye gitti. Yüzme dönüşü caddede fenalaşarak yaşamını yitirdi. Olaydan iki saat sonra bize telefon edildi. İki köpek daha aynı saatlerde ölmüş olarak bulundu. Giderek inceledim. Aynı şekilde zehirlenmişler. Birileri bu köpekleri zehirledi. Bu bir vahşilik, acımasızlık. Benim köpeğim cins ve evde yaşayan bir köpekti. Evimizin bir parçası idi” dedi.
 
Editör: TE Bilisim