Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Vatandaşlar ile Emniyet güçleri arasındaki iletişim ve yardımlaşmanın geliştirilmesine yönelik toplantılar devam ediyor. Kaş İlçe Emniyet Müdürü Halil Baydemir’in katılımıyla Kaş Otogarında Polis - Zabıta Bürosunda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Kaş Gençlik Kolları Başka Emre Bakırcı , Kaş’lı Esnaflardan Gürel Aksoy, Ali Yıldırım, Mustafa Aydın, Ali Avcı ile Kaş  Emniyet Müdürlüğü Personeli katıldılar. Toplantıda özellikle Ulaştırma sektöründe hizmet veren Esnaflar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve genel asayiş konuları değerlendirildi.
 
Kaş Emniyet Müdürü Halil Baydemir suçların önlenmesi çalışmalarına vatandaşların katılımcı olmasını beklediklerini ifade etti. Baydemir Vatandaşlardan ‘155 Polis İhbar Hattı vasıtası ile ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek Asayişle ilgili her konuda bilgi alışverişinde bulunmalarını beklediklerinin altını çizerek , “ Özellikle devam eden Afrin operasyonundan dolayı terör örgütlerinin bölgemiz için oluşturacağı tehditlere karşı ulaştırma esnafımızla hep birlikte duyarlı ve bilgi paylaşımı içerisinde  olmalıyız. “ dedi.
 
Toplantıya katılan vatandaşlar ise  kentin trafik sorunları başta olmak üzere, genel asayiş konularındaki beklenti ve taleplerini Emniyet Müdürü Halil Baydemir ve Emniyet Müdürlüğü Birim Amirlerine ilettiler. İlgililer vatandaşlardan gelen talepleri not aldılar.
Editör: TE Bilisim