Antalya’nın Kaş İlçesi Emniyet Müdürlüğü huzur toplantılarına devam ediyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün talimatı ile gerçekleştirilen vatandaşlar ile  huzur toplantılarına Gökseki Mahallesinde devam edildi.
 
Toplantıya Kaş İlçe Emniyet Müdürü Halil Baydemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ,Gökseki Mahalle Muhtarı Bayram Bayır, Kaş Müftülüğü Din Görevlisi Cengiz Köylü ve  mahalle sakinleri katıldılar.
 
Kaş İlçe Emniyet Müdürü Halil Baydemir, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarından dilek ve şikayetleri hakkında bilgiler aldılar. Vatandaşlardan gelen talepleri not aldılar.
 
Emniyet Müdürü Baydemir, vatandaşların huzur ve güveni için çalıştıklarını,Gökseki mahallesinde bugüne kadar önem arz eden hiçbir asayiş sorununun kayda geçmediğini belirterek , bu huzurlu ortamın devam ettirilmesi için vatandaşların desteklerini beklediklerini ifade etti. Özellikle telefon ederek kendilerini emniyet mensubu olarak tanıtan dolandırıcılara karşı uyarılarda bulunan Baydemir, Devletin hiçbir görevlisi vatandaştan para talep etmezler. Vatandaşların günün her saati 155 Polis İhbar hattını arayarak, karşılaştıkları ve gördükleri olumsuzlukları bildirmelerini istedi.
 
Gökseki mahalle sakinleri ise toplantıda mahallelerinde genel olarak huzur ve güvenin hakim olduğunu ifade ederek, devam etmekte olan karayolu yapım çalışmalarında kullanılan patlayıcılardan şikayetçi oldular.Patlamaların gürültü ve sebep olduğu yer sarsıntısından yakınan vatandaşlar bu konuda önlem alınmasını talep ettiler . Ayrıca mahalleden geçen yolda araç sürücüleri tarafından aşırı hız yapıldığı ve özellikle  motosikletli gençlerin trafik kurallarına uymayarak hem kendilerini, hem de yayaları tehlikeye soktuklarını ifade ettiler.
 
Toplantı karşılıklı görüş alışverişlerinin tamamlanması ile sona erdi.
 
Editör: TE Bilisim