Türkiye’nin ve Antalya’nın önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, 9 günlük bayram tatilinde güvenlik önlemleri ve kontroller arttırıldı. Kontrollerde sürücülere, ceza yerine şeker ikramı ve uyarılar geldi.

Kaş İlçesi’nin, Muğla yönünden ana giriş noktalarından biri olan Patara Kavşağı’nda ve Antalya yönünden girişi olan Çomucak Mevkii’nde önlemler ve kontroller artırıldı. Giriş noktalarında iki jandarma trafik timi, bir jandarma asayiş ekibi, bir polis trafik ekibi birlikte kontroller yapmaya başladı. Ekipler, İçişleri Bakanlığı’nca uygulamaya konulan “bu yolda hep birlikteyiz” projesinin devamı olan “Dikkat sizden notlar bizden “ projesi kapsamında sürücülere uyarılar yapıldı. Uyarı broşürleri dağıtıldı. Birer trafik karnesi verildi. Bayram şekeri ikram edildi. Hep birlikte trafikte daha dikkatli olmamız gerektiği hatırlatıldı.

Yetkililer; bayram tatili boyunca kontroller ve uyarılar devam edecek. Kaş’a gelen konuklarımızın huzur ve güven içerisinde tatillerini geçirmeleri için her türlü önlem alındı. Yapılan çalışmalar, kontroller onların güvenliği için dediler.
Editör: TE Bilisim