Kaş İlçesi'nde iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada, 2 kişi yaralandı.

    Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı dünyaca ünlü turizm yöresi olan Kalkan Mahallesi’nde, iki esnafın tartışmasında silah çekildi. İki kişi yaralandı. Olay yerinin yakınında bulunan turistler, silah sesleri üzerine kaçıştılar.

   Edinilen bilgiye göre, olay saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Kalkan Yat Limanı Bölgesi’nde Doy Doy adlı restorantın sahibi olan  Doğan G ( 45) ile restorantın çaprazındaki gümüşcü dükkanını sahibi olan komşusu Laz Ahmet lakabıyla Kalkan’da tanınan Ahmet B (53) ile, gümüşcünün karşısına masa ve levha koyma, yerin temizliği konusunda tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi üzerine, Doy Doy Restorant’ın sahibi Doğan G, silahını çekerek sağa sola ve gümüşcünün Ahmet B’nin ayağına 5-6 el ateş etti.
   Tabancadan çıkan kurşunlarla gümüşcü A.B ve yakındaki bir restorantta çalışan  Murat Zafer K (  20) ayaklarından yaralandı. İki yaralı olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekibi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kalkan Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi aldı.

   Olay yerini terkeden Doy Doy Restorant’ın sahibi Doğan G’de , Kalkan Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

   Olayla ilgili olarak bazı Kalkanlı turizmciler, aslında arkadaşımız iki arkadaşa değil, hepimizin ayağına kurşun sıktı. Çok kötü giden bir sezona bu silahtan çıkan kurşunlar, tuz biber ekti. Olaydan bir saat sonra, İngiltere’de bazı sitelerde Kalkan’da çatışma diye haber geçti dediler.
 
 
Editör: TE Bilisim