Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyacı olan okullara spor malzemesi desteğinde bulunuyor. 13 ilçede 80 okula spor malzemesi desteği sağlandı.

BAŞPEHLİVAN FEYZULLAH AKTÜRK 3.KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU BAŞPEHLİVAN FEYZULLAH AKTÜRK 3.KEZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geleceğin teminatı çocukları, her alanda desteklemeye devam ediyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi, okullardan gelen spor malzemesi taleplerine kayıtsız kalmayarak malzeme desteğinde bulunuyor. Antalyalı çocukların sporla iç içe yetişmesi adına sağlanan destekten şimdiye kadar, Antalya’nın 13 ilçesinden toplam 80 okuldakiöğrenciler faydalandı. Son olarak ise Aksu Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’na malzeme desteğinde bulunuldu. Spor malzemesi desteği kapsamında, okullara; futbol, voleybol, basketbol, tenis ve badminton topları, fileler, tenis ve badminton raketleri, satranç takımı ve basketbol formaları dağıtıldı.

ÇOCUKLAR İSTEKLERİNE KAVUŞTU

Antalya Aksu Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Ali İhsan Şahin, “Çocukların her türlü spor ve kültürel faaliyetlere katılabilmesi için okul olarak elimizden geleni yapıyoruz. Spor malzemeleri ihtiyacımız için Büyükşehir Belediyesi’ne bir talepte bulunmuştuk. Bize geri dönüş sağladılar ve ihtiyacımız olan malzemeleri okulumuza getirdiler. Çocuklarımız istedikleri malzemelere kavuşmuş oldu. Bu durum hepimizi çok mutlu etti. Okullara böyle yardımlar yapılması çok önemli. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ülkemizin geleceği olan çocuklara destek sağladığı için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki okullardan gelen başvuruları almaya devam ediyor. Bu şekilde daha fazla okula ve öğrenciye ulaşılması amaçlanıyor

Editör: ADEM AYDIN