“Haydi, yeni yıla umutla girelim, ağlamayalım – gülelim” diyorsanız:
  • Yönetenler başta her birimiz, kutsal VATANIMIZIN günde 24 saat sınır bekçisi: VATANTAŞLARI olalım.
  • Güçlü emperyalist devletlerin olası saldırılarından korunmak için 7 den 77’ye her birimiz kendimizi en büyük güç olan BİLİMLE en üst düzeyde donatalım.
  • Tüm dünyayla sürekli yarışan bir İLİM-BİLİM-EĞİTİM ORDUSU kuralım.
  • Tüm ulusumuzun her alanda tüm ihtiyaçlarını karşılayıp artı verecek TARIM, SANAYİ, ENERJİ vb ÜRETİM ORDUSU olalım.
  • Her bir vatandaşımızı üretimde de tüketimde de doğayı koruyan VERİMLİLİK SİLAHIYLA donatalım.
  •  Mutlu toplumun zorunla şartı SANATLA beslenmesini sağlayacak sürekli gelişen bir SANAT ORDUSU kuralım.
  • Geleceği çok iyi tasarlayan, değişen iktidarlarla değişmeyen bir Türkiye İDEALİ ve bu amaca yönelik bir devlet planı yaratalım-yaşatalım.
  • ‘Ben’leri ‘BİZ’ atomu yapısında geliştiren, ‘BEN’ le ‘BİZ’i kucaklaştıran, taş yastığımızı kuş tüyü yapan VİCDAN ve ÖZGÜRLÜĞÜNÜN bekçisi olalım.  .
  • İnsanlığın ve devletin temel varlık koşulu ADALET aşığı olalım.
  • Her fırsatta emperyalistler ve maşası hainlerce hedef alınan, ulusumuzun çelikleşmiş ifadesi ordumuzun, savaşmadan savaş kazanma ününün kaynağı ve bekçisi olalım.
Çünkü (anamız atamız, geçmişimiz geleceğimiz, kundağımız kefenimiz cennetimiz VATANIMIZ), Amerika’nın ürettiği, beslediği, eğittiği, donattığı, yönettiği PKK Teröristlerince parçalanmak için kanatılmakta kanı akıtılmaktadır. Bu hain saldırılar bazı Avrupalı sözde dostlarımızca da desteklenmektedir.

Varlığımızın temeli ULUSAL BİRLİĞİMİZ, Amerika’nın üretip beslediği PKK ve içimizdeki ihanet şebekeleriyle mezhep ayrımcılığı, ırk ayrımcılığı, cinsiyet ayrımcılığı vb. ile parçalanma saldırıları altındadır.
Kutsal dinimiz de bu yolda siyasete alet edilebilmekte; bilim – sanat eğitimize bilimsel eğitimimize saldırılmakta; bilim-sanat ışığımız söndürülmektedir.

Böyle Gitmez!

En büyük soy kırımı   “insan soyunun kırımı”  olan Terör bitirilmelidir. Terör- terörist üreten, teröristi silahlı gücü olarak kullanan Amerika başta emperyalist ülkeler, Dünya çapında birleşilerek durdurulmalıdır.  Bu insanlık suçunun -biyolojik-nükleer-kimyasal silah diyebileceğimiz terörü üretip kullanmanın bedeli ödetilmelidir.

“Değişen iktidarlarla değişmeyen bir Türkiye ideali doğrultusunda,
▪ Üreten ekonomi hayata geçirilmeli, işsizlik tüketilmelidir.
▪ 94 yıl sonra yeniden üretilmeye çalışılan HASTA ADAM yerine:
İlim-Bilim-Eğitim-Sanat Ordularıyla; Tarım, Sanayi, Enerji vb. Üretim Ordularıyla; Ekonomi
Ordusuyla; Laiklik başta Atatürk ilkeleri temelinde yasaması, yürütmesi, yargısı ve silahlı kuvvetleriyle tam sağlıklı,  TAM BAĞIMSIZ T.C. MİZ ayağa kaldırılmalıdır.
 
“Ne Mutlu Türküm Diyene” ulusal birlik düsturu ve “Yurtta sulh, cihanda sulh” barış güvercininin, ulusal birlik içinde günümüze güç ve yaşama sevinci katacağı inancı ve umuduyla.
                          
BAŞKA TÜRKİYE YOK!