Antalya'nın Kaş İlçesinde Türk Hava Kurumu Kaş Şubesi ile Antalya Diş Hekimleri Odası İlk Öğretim Okullarında Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi düzenledi.

 Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan  Türk Hava Kurumu Kaş Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Zorlu şunları söyledi;

“ Türk Hava Kurumu Kaş Şubesi ile Antalya Diş Hekimleri Odası Antalya Şube Başkanlıklarınca ortaklaşa düzenlediğimiz İlk Öğretim Okulları  Öğrencilerine ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmesi programımız 5’inci yılını tamamladı. Kalkan ve Kaş Merkez İlk Öğretim Okulları  hariç , diğer bütün mahallelerimizdeki okullarımızda , öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.Önümüzdeki günlerde de bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz. Çünkü; Sağlıklı yaşam sağlıklı dişler ve ağızdan başlar. Bu amaçla çocuklarımıza bu eğitimleri vermeye çaba harcıyoruz. Eğitimlerimizin sonucunda, çocuklarımızda bu eğitimi anlama ve pekiştirme amaçlı birer diş fırçası ve macunu dağıtıyoruz. Bu fırça ve macunları bizlere insanımız ve ülkemiz sevdalısı  hayırseverlerimiz sağlamaktadır. Bize bu dönem katkılarından dolayı, Sayın Mustafa Kemal Çukurbağlı ve Sayın Mehmet Öztürk’e teşekkürlerimizi sunarız. Gülen yüzler, sağlıklı dişler ve gülüşleri ne kadar çoğaltabilirsek, biz üzerimize düşen görevleri yerine getirmiş sayacağız.Bize bu güne kadar katkılarından dolayı Antalya Diş Hekimleri Odasında görevli Hekim arkadaşlara, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okullardaki öğretmenlerimize , hayırsever ve kısaca katkı veren tüm dostlara teşekkür eder, saygılar sunarım.Çocuklarımıza vereceğimiz eğitimlerle, gelecekte toplumda sağlıklı yüzler, sağlıklı dişler ve gülüşler başlar “
 
  Antalya Diş Hekimleri Odasında görevli Hekimler yaptıklara açıklamada”Kaş Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığı tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle böyle bir sosyal etkinlik talepleri oldu. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nda Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okuyan öğrencilere ve öğretmenlere diş sağlığı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla yaptığımız bu etkinliği  başarılı bir şekilde yapmaya çalıştık. Bu taleplerinden dolayı Kaş Türk Hava Kurumu Şube Başkanlığına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.
 
Editör: TE Bilisim