Antalya’nın Kaş İlçesinde Kaş  İlçe Müftülüğü ile Kaş İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından bayanlara yönelik düzenlenen Cenaze hizmetleri kursu sona erdi.
 
Kadınlara yönelik kursa kayıt yaptıran 20 öğrenci katıldı. Kursiyerlere Kaş Müftülüğü Kuran Kursu Öğretmeni  Fatma Tüzer tarafından uygulamalı eğitim verildi. Kaş Müftülüğü Kuran Kursu Öğretmeni  Fatma Tüzer cenaze hizmetleri kursu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “ Kursumuz  22 Kasım 2017  tarihinde başladı. Cenaze hizmetleri kursumuzu Kaş Yeni Cami Mahallesi’ndeki Yeni Cami’deki Merkez kuran kursumuzda verdik . Kursumuza kayıt yaptıran 20 öğrencimiz vardı. Bazı sağlık sıkıntıları itibari ile 2 öğrencimiz kursa devam edememiştir. Kurs sonunda yaptığımız yazılı yoklama ile  başarılı olan 18 öğrenci belge almaya hak kazanmıştır. Kursiyerlerin kursumuza ilgileri gayet yerinde idi. Derse  devam eden bütün öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Cenaze hizmetleri kursumuzun bu yıl itibari ile 4’üncüsünü verdik. Derslerimizi başarılı ve huzur içinde işledik.Toplumda cahilliklerin eğitimle aşılabileceğini bir kez daha  vurgulamış olduk.”
 
Kurs sonunda düzenlenen sınavda kursiyerlerden Aliye Taylı, Hatice Tatlıoğlu, Münevver Eriş,Ganimet Satık 100 tam puan alırken,  kursiyerler Vildan Büyükakman ile Leyla Yeşilbursa Yıldızlı 100 tam puan alarak üstün başarı ile kursu tamamladılar. Kursiyerlere başarı belgelerini Kaş Müftüsü Fethullah Yavuz, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Öztürk,  Kaş Aydın Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Aydın takdim ettiler.
 
Editör: TE Bilisim