Antalya'nın Kaş İlçesi'nde faaliyet gösteren ve üyelerinin çoğunluğu Kaş'ta yerleşik yabancılardan oluşan Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği'nin Kalkan Temsilciliği törenle açıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi'nin Kalkan Otogarı'nda sağladığı yaklaşık 50 metrekarelik bir dükkanda faaliyet gösterecek Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Kalkan Temsilciliği'nin açılışına, Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Dernek Başkanı Dr. Munise Ozan, dernek üyeleri ve dernek gönüllüleri katıldı. Üyelerinin çoğunluğu Kaş ve çevresinde yerleşik yaşayan yabancılardan oluşan derneğin Kalkan Temsilciliği'ni, Christine Williams, Mark Taylor ve Hülya Schöder yürütecek.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Dr. Munise Ozan, "Bugüne kadar Kaş merkez ve yakın çevresinde yoğunlaştık. Ancak Kınık, Ova, Çavdır ve Yeşilköy mahallelerinde seralarda çalışan, mevsimlik işçilerin çocuklarının çok büyük yardıma ihtiyaçları olduğunu gördük. Kalkan temsilciliğimiz bu çocukların sorunlarının çözümü konusunda çalışma yapacak" dedi.

Kaymakam Bilgin Bayar da "Çalışkan Arılar Derneği Kaş'ta çok önemli çalışmalar yapıyor. Çocuklarımızın sorunlarının çözümüne katkı sağlayarak, onların mutluluğunu ve eğitimdeki başarılarını artırıyorlar. Bu çabaları ve çalışmaları destekliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilisim