Demre İlçesi'nde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.
   Antalya’nın Demre İlçesi’nde eğitim öğretim yapan, Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Okulu 2015-2016 Öğretim Yılı’nda bitiren öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.
    Demre’ye bağlı Beymelek Mahallesi’ndeki Karabibik Kültür Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine, Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Selma Yorgancı, Yusuf Topakçı, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Türk, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.
     Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunması ile başladı. Müzik Öğretmeni Fatih Esen ve okul öğrencilerinden Rasık Gökkaya bir müzik dinletisi sundular. Ardından mezun olan bir öğrenci, 11. sınıftaki bir öğrenciye bayrağı teslim etti. Okul birincisi 12-A sınıfından Fatma Dedemeoğlu, okul ikincisi 12-B sınıfından Bülent Kolak, okul üçüncüsü Merzuka Solmaz’a mezuniyet belgeleri ve ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun ve Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Yorgancı verdi. Okul birincisi Fatma Dedemoğlu, okul yaş kütüğüne plaket çaktı. Ardından Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bitiren 35’i kız, 33’ü erkek 68 öğrenci tek tek sahneye çağrılarak tanıtıldı. Hep birlikte havaya kep attılar. Müzik eşliğinde eğlendiler.
    Törende bir konuşma yapan Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Türk yaptığı konuşmada”Bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı, dört yıl boyunca Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda, ülkesini ve ulusunu seven iyi birer yurttaş olarak yetiştirmeye çalıştık. Onlar bizim için çok değerli. Geleceğe güvenle, inançla bakacaklarına, iyi yetişmiş birer insan olacaklarına inanıyorum. Bundan sonra da okul, aile ve öğrenci işbirliği ile geleceğe güvenle bakan, bilimin ışığında yol alan öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğiz “dedi.
   


  
 
Editör: TE Bilisim