Demre İlçesi'nde ilkokul öğretmeni Remzi Aydın, yeni kitabını Kaş’ın Çukurbağ Mahallesi’nde Düşler Akademisi'nde imzaladı.

    Antalya’nın Demre İlçesi’nde eğitim öğretim yapan Atatürk İlkokulu Öğretmeni olan, yazar, fotoğraf sanatçısı Remzi Aydın düzenlenen imza töreni ile, okurlarına kitaplarını imzaladı.

   Öğretmen, yazar, fotoğraf sanatçısı Remzi Aydın, dört cilt olacak olan yeni kitabı Piro’nun ilk cildini ve beşinci baskısını yapan Göçebe Ruhlar adlı kitaplarını okurlarına imzaladı. Remzi Aydın için, dostları tarafından Kaş’ın Çukurbağ Mahallesi’ndeki Düşler Akadamisi’nde bir imza günü ve söyleşi düzenlendi. İmza günü ve söyleşiye, Demre Fotoğraf Derneği üyeleri, Kaş’taki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler ve Antalya Kent Konseyi üyeleri katıldı.

    Söyleşide bir konuşma yapan öğretmen, yazar, fotoğraf sanatçısı Remzi Aydın yaptığı konuşmada” Dört cilt olacak olan ve benim 7. romanım olan Piro adlı romanımın ilk cildinde, bir fotoğrafçının yaşamını anlattım. Piro’nun üçüncü cildinde Likya’yı anlatacağım. Likya kültürü beni çok etkiledi. Şu anda basımda olan Piro’nun üçüncü cildinde, Likya’da yaşamı, Likya kültürünü anlatacağım. Şu anda beşinci baskısını yapan Göçebe Ruhlar’ın üç boyutu var. Tanrı, doğa ve insan. Ben ayrıca fotoğraf sanatçısıyım. Şu anda Likya’nın her köşesini fotoğrafladım. Elimde tam bir milyon Likya fotoğrafı var. Bu yıl emekliye ayrılarak Almanya’da yaşamımı sürdüreceğim. Bu nedenle, bu Likya fotoğraf arşivine sahip çıkacak bir kurum arıyorum. Çünkü Likya’nın her köşesi, geleceğe bu arşivle taşınabilir” dedi.

   Söyleşinin ardından Remzi Aydın, yedinci romanı olan Piro’nun birinci cildini ve beşinci baskısını yapan Göçebe Ruhlar adlı kitaplarını imzaladı. İmzanın ardından, okurlara bir kokteyl verildi.
  
 
Editör: TE Bilisim