Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen gecede Ramazan coşkusu,  iftar buluşması, mezuniyet neşesi ve uygulama camii açılış heyecanı bir arada yaşandı   
 
Kaşın Kınık Mahallesi’nde bulunan Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeği mezuniyet gecesi ve cami açılışına Kaş İlçe Kaymakamı Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Sabit Yılmaz, İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, okul müdürleri, öğretmenler, din Görevlileri ile çok sayıda öğrenci, veli ve davetliler katıldı. 
 
İmam Hatip sınıflarından ve sıralarından yetişen, yetiştirilen 8. sınıflar ve 12. sınıflar için hazırlanan mezuniyet töreninde okul bahçesinde iftar da verildi. Çok sayıda misafirin ve velilerin katıldığı programda öğrencilerin hazırlamış olduğu programda Kur’an tilaveti, ilahiler, marşlar, şiirler sunuldu. Okul birincilerinin İmam Hatipli olmaktan gurur duyduklarını, İmam Hatip ile aidiyetin ve gönül bağının olduğunu ifade eden gençler asla ve asla bir İmam Hatipli olarak okullarını unutmayacaklarını söylediler. 8. Sınıfların diploması Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından verildi. 12. Sınıfların diplomalarını ise Kaş İlçe Kaymakamı Ulaş Akhan vererek kendilerini tebrik etti.  Mezuniyet kütüğüne isimlerini nakşeden öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya attılar.
 
Daha sonra ise okul bahçesinde yer alan Uygulama Camii açılışında Kaş İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, Dernek Başkanı ve Okul Aile Birliği Başkanı kurdele kesti.
 
İlçe Müftüsü Ahmet Bayer'in yaptığı dua ile cami ibadete açıldı.  Davete katılan misafirler hayırlı olmasını dileyerek Başta Hacı Durmuş Ali Uslu Tık Ticaret olmak üzere katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler. 

 
Editör: TE Bilisim