Antalya’nın Kaş ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesin de tadilat çalışmaları başlatıldı.Lisenin  çıkış kapısı ve istinad duvarı için ustalar tarafından zemin güçlendirme çalışması yapılıyor.
 
Lise bahçesinde bulunan ağaçların köklerinin genişlemesi yüzünden zarar gören zemin ve alt tarafta kapının bulunduğu duvar dışardan demirlerle destekleniyor. İki usta tarafından yürütülen çalışmanın kısa sürede  bitirilmesi planlanıyor.
 
Çalışmaları yürüten ustalar, ‘’ Şuan da ağaç kökleri zemini çatlatmış, zemine zarar vermiş durumda. Eğer bu çalışmayı yapmazsak ileride daha çok başımızı ağrıtabilir, zemin çökebilir. Vatandaş, öğrenciler ve arabalar maddi ve manevi anlamda zarar görebilirler. Kısaca erkenden bu çalışmayı yapıyor olmamız herkes adına kar. Çalışmalarımıza 4 gün önce başladık bu tempo ile devam edersek 1–2 güne bitireceğiz. Bu çalışmanın yapılmasına okul aile birliği karar verdi. Onların isteği üzerine biz de gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra giriş ve çıkışlarda arka kapı kullanılacak. Öğrenciler bu duruma ne der bilemiyoruz. Bu çalışma için onların fikirlerinin alınıp alınmadığı konusunda bilgimiz yok’’ dediler.  


Editör: TE Bilisim