Antalya’nın Kaş İlçesi Çavdır Anaokulu’nun Okul Gecesi göz kamaştırdı. Okul Aile birliği tarafından organize edilen gecede Şehitleri anma programı ile Şehitler yâd edilirken duygulu, öğrenciler becerilerini sergilerken ise gururlu anlar yaşandı. Gecede Anaokulu öğrencilerinin küçük yaşlarına rağmen sergiledikleri sahne becerileri, özellikle Şehitlerin resimleri göğüslerinde olarak sahnede yer almaları büyük beğeni ile izlendi ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Fethiye'nin Kemer Beldesi'ne Bağlı Alaçat Köyü'nden Şehit Âdem Şimşek'in Babası Ramazan Şimşek ve Annesi Müzeyyen Şimşek gecenin onur konukları oldular.

Okul Müdürü Emine Duru’nun ev sahipliğini yaptığı geniş katılımlı geceye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, Kaş Ak Parti Meclis Üyesi Ali Bekik, Çavdır Mahalle Muhtarı Ramazan Kocabıyık, Okul Aile Birliği Üyeleri ve Veliler ile Öğrenciler katıldılar.
Geceye katılan konuklarla samimiyetle yakından ilgilenen Okul Müdürü Emine Duru gecede yaptığı konuşmada ; “ Bu gece bizim için çok özel, çok değerli misafirlerimiz var, Bir Şehit ailemizi konuk ediyoruz bu gece kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bizi şereflendirdiler. Gecemizin içerisinde Şehitlerimizi anma programı yer alacak. Okulumuzda beşinci hizmet yılım ve bu en anlamlı gecemiz olacak” dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan da gecede yaptığı konuşmasın da şunları söyledi, “ Çavdır halkına çok teşekkür ediyorum. Hem çok güzel bir program olmuş hem de çok değerli bir program olmuş. Bir şehit torunu olarak, bir şehit Ailesine çiçek takdim etmekten büyük onur duymaktayım. “ Kabeyi taşındır diye diksem mezarının başına, yine de bir şey yaptım diyemem hatırana “ diyor Mehmet Akif Ersoy. Bizde şehitlerimizin hatırasına çok fazla bir şey yapamıyoruz. Mekânları cennet olsun. Ruhları Şad olsun. Bu gün burada bu konuşmalarımızı yapabiliyorsak, burada toplanabiliyorsak, evlatlarımız bu gösterilerini yapabiliyorlar ise Bu toprakların bağrında yatan şehitlerimizin sayesindedir. Allah onlardan razı olsun. Mekânları cennet olsun “
 
Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan konuşmasının ardından Şehit Adem Şimşek'in Babası Ramazan Şimşek ve Annesi Müzeyyen Şimşek’e çiçek takdim etti. Şehit’in Annesi Müzeyyen Şimşek çiçek takdiminden sonra sahneye göğüslerinde şehitlerin fotoğrafları ile çıkan minik öğrencileri öperek kutladı.

Gecenin sonunda hediye çekilişi yapıldı Gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere onur belgesi takdim edildi. Daha sonra yıl boyunca öğrenciler tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı sergi gezildi.














 
 
 
Editör: TE Bilisim