Antalya'nın Kaş İlçesi'nde öğrencilere bisiklet hediye edildi.

    Antalya’nın Kaş İlçesi’nde eğitim öğretim yapan 19 ortaokul ve 8 lisede eğitim öğretim gören 59 başarılı öğrenciye, birer bisiklet hediye edildi. Bağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan obezite ile mücadele projesi olan “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Projesi” kapsamında gönderilen 59 bisiklet törenle dağıtıldı.

   Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Kaş Toplum Sağlığı Doktoru Serment Engin, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Göçen, başarılı öğrenciler ve velileri katıldı.

   Törende, 2015-2016 öğretim yılında okullarında başarılı olan 59 öğrenciye, Sağlık Bakanlığı’nın gönderdiği 59 bisiklet hediye edildi. Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, bisikletlere binerek öğrencilere gösteri yaptılar.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan yaptığı konuşmada”Başarılı insan, aynı zamanda sağlıklı olan insandır. Başarılı olmanın yolu, sağlıklı olmaktan geçer. Başarınızın ödülü olarak bu bisikletleri kazandınız. Tatilde bu bisikletlere binin. Ama mutlaka trafik kurallarına uyun. Bisiklete binerek hem sağlıklı olun, hem de trafik karmaşasına katkıda bulunmayın” dedi.
 

 
Editör: TE Bilisim