Antalya’nın Kaş İlçesin de Aydın Üniversitesi Bil Okulları’nın Demre Kampüsü Tanıtım Konferansı gerçekleştirildi.

Toplantıya Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Bil Okulları Genel Müdürü Orhan Dağhan, Özel Anka Okulu Müdürü Emin Değirmencioğlu, Necmettin Karlı, Öğrenci Velileri ile Öğrenciler katıldılar.

Kurucu Müdür Emin Değirmencioğlu Toplantının açılışın da bir konuşma yaparak şunları söyledi;  “ Özellikle Kaş’tan servis arabasıyla okulumuza gelen öğrencilerimize ve on yıldır bizleri destekleyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bayanların eğitim işindeki öncülükleri bu salonda çoğunluk olarak yer almalarından belli oluyor. Toplumumuzun aydınlanmasında hanımların önemi büyüktür. Demre de on yıllık bir mücadelemiz var. Kaş ve Demre’deki velilerimizle bu günlere geldik. Demre’de Fiziki yapısı tamamlanmak üzere olan yeni okulumuzda Aydın Üniversitesinin Bil Okulları bünyesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Çocuklarımızın çağın gerekleri ile donatılmalarını sağlayacağız.”

Bil Okulları Genel Müdürü Orhan Dağhan da toplantıda bir konuşma yaptı. Dağhan yaptığı konuşmada ; “ Toplum Anneler üzerinden şekilleniyor. Dünyanın neresine giderseniz gidin çocuğun mayasını Anneler vermektedir. Geleceğimizi şekillendirecek olanlar çocuklarımızdır. Türkiye’deki Bil Okulları büyük başarılara imza atmaktadırlar. Kırşehir Bil Ortaokulu TEOG’ DA Türkiye birincisi olmuştur. Bil Okulları olarak İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte eğitim bilimleri ve teknolojilerini, küresel eğitim trendlerini takip ediyor ve buna uygun projeler, eğitimler, etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Demre Bil Okulları Kampüsümüz tamamlandığında 7.200 metre kare kapalı alana sahip olacak. 7.000 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek. Batı Antalya’nın en büyük kampüsü olacak. Kampüs İçerisinde kapalı oyun alanı, yüzme havuzu, 250 kişilik Konferans Salonu, Açık Basketbol, Futbol, Voleybol ve Kort Tenis sahası olacak. En son teknoloji odaları yapılacak. Bilişim odası, Satranç odası,  Laboratuarlar, 3D Laboratuar Salonu, Astronot Gözlem Evi olacak. Öğrenciler hem Eğitim hem de sosyal aktivitelerini dolu dolu yapabilecekler. Okulda Psikolog, Rehberlik uzmanları ve Eğitim Koçları olacak. Öğrenciler ile birebir ilgilenecekler. İlköğretim öğrencileri ve ortaöğretim öğrencileri için ayrı ayrı yemekhane olacak. Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi olarak eğitim verecek olan okulumuz, 650 öğrenci kapasiteli ve Türkiye’nin ilk İnovasyon okulu olacak”  dedi.
,
Toplantı sonunda veliler çeşitli sorular yönelterek, okul ile ilgili detaylı bilgi edindiler.







 
 
 
 
Editör: TE Bilisim