Kaş Merkez Anaokulu öğrencilerini 2015-2016 eğitim öğretim yılı içersinde yapmış olduğu el emeği, göz nuru eserler Kaş ilçe Merkezi Süleyman Çavuş Camii bahçesi’nde sergilendi.

Antalya’nın Kaş İlçesinde Okul öncesi eğitim veren Kaş Merkez Anaokulu Sergi düzenledi. Okul tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sergi etkinliği ile öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resim ve sanatsal çalışmaları sergilendi. Ana Okulunda sürdürülen değerler eğitimi çalışmaları sonucu, öğrenciler tarafından ortaya çıkarılan eserler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Kaş İlçe Emniyet Müdürü Murat Şahin, öğretmenler, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldılar. Kaş Merkez Anaokulu öğrencilerini 2015-2016 eğitim öğretim yılı içersinde yapmış olduğu el emeği, göz nuru eserler Kaş ilçe Merkezi Süleyman Çavuş Camii bahçesi’nde sergilendi. Sergi ziyaret eden vatandaşlar ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdiler. Minik öğrencilerin yapmış olduğu eserler görücüye çıkarak, sergiyi ziyarete gelenler tarafından miniklerin eserleri tam puan alarak, beğeni topladı. Sergilenen eserlerin öğrencilerin ne kadar yetenekli olduğunu göstergesi olduğunu söyleyen vatandaşlar sergide emeği geçenleri kutladı



Editör: TE Bilisim