Kaş İlçesi’nde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü (Bugün) tamamlandı. Öğrenciler okullarda düzenlenen törenlerle karnelerini alarak, yaz tatiline girdiler.

Tüm Ülkede olduğu gibi Antalya’nın Kaş İlçesinde de 17 Eylül tarihinde başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı 14 Haziran 2109 Cuma günü (Bugün)  sona erdi. Kaş ilçesinde 62 Eğitim Kurumun da 831 Öğretmen görev yaparken, 9 bin 375 öğrenci eğitim görüyor. Kaş Merkez İlk-Ortaokulunda Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan’ın katılımları ile karne töreni yapıldı. Kaymakam Ulaş Akhan , Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan öğrencileri tebrik ederek karnelerini takdim ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısı ile yaptığı açıklamada ; “ Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması için bakanlığımızın hazırlamış olduğu programlar çerçevesinde verimli bir seneyi geride bırakıyoruz. Öğrencilerimiz dersleri dışında,  çevreyle ilgili ve Avrupa birliği ile müşterek yürütülen projelerini gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizi hayata hazırlarken eğitim ve öğretim kalitemizi yükselmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Okulların tatilde olduğu dönem içerisinde de eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz devam edecek.Halk Eğitim Merkezimizde yaz boyunca faaliyetlerimiz devam edecek.Öğrencilerimiz tatil boyunca sanattan, spora tüm dinlendirici aktivitelerin içerisinde olacaklar.Öğrencilerimizin karnesi hepimizin karnesidir.Sadece çocuklarımızın karnesi değildir. Böyle değerlendirmeliyiz. Öğrencilerimizin yerine kendimizi koymalıyız. Çocuklarımıza tatil boyunca zaman ayırarak birlikte olmalıyız. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sağlık içerisinde güzel bir tatil dönemi diliyorum.”dedi.
 
Editör: TE Bilisim