Antalya’nın Kaş ilçesi Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez  Ortaokulu Öğrencileri tarafından Çalışan Eller Konulu Resim, Heykel ve Seramik sergisi düzenlendi. Kaş Kültür Evinde açılışı yapılan sergi büyük ilgi gördü. Serginin açılışına Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Eroğlu, , Kaş Merkez Ortaokulu Müdürü Yusuf Alagöz, Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez Ortaokulu Müdürü Safiye Ürgüt Aksakal, İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Mutlu, Kaş Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü H.İbrahim Göçen , Kaş Halk Eğitim Merkezi Yetkilileri , Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ağullu Mahallesi Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez Ortaokulu öğrencileri tarafından açılan sergi ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Safiye Ürgüt Aksakal,  “Sanatsal çalışmalarda, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini ön plana çıkarıyoruz ” dedi.
 
Şehit Öğretmen Ali Boşgelmez Ortaokulu 26 öğrencisinin katkı sağladığı sergide tuval üzerine yağlı boya, akrilik tekniği, kara kalem, sulu boya, guaj tekniği ve lavi tekniği ile yapılmış 72 eser yer aldı. Sergide ayrıca seramik heykeller, masklar, ebru tekniği ve mozaik tekniği ile yapılmış eserlerde beğeni topladı. Sergi 11 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. 
 
 
 
Editör: TE Bilisim