Antalya Kaleiçi Lions Kulübü Kaş’ın  Sütleğen Yatılı Bölge Ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak  eşofman takımı hediye etti.

Kaş ilçesinin en büyük mahalle okulu kütüphanesini Kaş’ın  Sütleğen Mahallesi’nin  okuluna yapan ve 23 nisan hediyesi olarak TED Ankara koleji mezunlarinin yardımları ile tüm öğrencilere spor ayakkabı dağıtarak öğrencileri sevindiren ve yine Kaş Aydın Haber Gazetesi’ne haberimize konu olan özel eğitim öğretmeni Kenan Osman Çelik. Bu kez de Antalya Kaleiçi Lions Kulubü'nün desteğini alarak  Kaş’ın Sütleğen Yatılı Bölge Ortaokul öğrencilerine karne hediyesi olarak alt-üst eşofman takımı hediye etti.

Çocuklar tüm yıl çalışmalarının ödülü olarak aldıkları hediyeler için gönüllülere ve aracı olan öğretmenimize sevgi gösterisinde bulunurken, eşofman takımı hediye eden Kaleiçi Lions Kulübü gönüllüleri öğrencileri mutlu etmenin hakli gururunu yaşadı. Öğrencilerin boyu, kilosu, yaşı hesaplanarak kişiye özel dikilen ve üzerinde okulun arması bulunan eşofmanlar isim isim dağıtılırken öğrenciler sevinçten çığlıklarla boğuldu. Duygusal anlar yaşanırken öğretmen Kenan Osman Çelik , öncü olan yetkililere plaket takdim etti ve yaptığı açıklamada " Sadece dünü- bugünü düşünen değil , yarına yatırım yapan öğretmenler olarak hayırseverlere şükranlarımızı sunuyoruz. Eğitimde gelişim tek kollu bir maşa değil, bir çok unsuru içinde barındıran dengeli bir sac ayağıdır. Öğretmenliğin tüm yönleri ile hakkını verebiliyorsam ne mutlu bana" dedi.

 Kaş Aydın Haber Gazetesi olarak, Antalya Kaleiçi Lions Kulübü ve Öğretmen Kenan Osman  Çelik'in Sütleğen okuluna ve öğrencilerine kattıkları yadsınamaz bir gerçek. Çalışmalarının ve başarılarının devamını diliyor, kendisine Sütleğen Okuluna yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.


 
 
Editör: TE Bilisim