KAŞ MERKEZ VE MAHALLELERİNDEKİ TÜM OKULLARDA ÖĞRENCİLER DERS BAŞI YAPTILAR
 
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılı başladı. Kaş merkez ve mahallelerindeki tüm okullarda öğrenciler ders başı yaptılar.Tüm okullarda öğrencilere kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı.

 Kaş Merkez İlk - Orta Okulu  ile Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğretmenler, öğrenciler ve veliler  2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısı ile toplandılar. Okullarda düzenlenen törenlerde İstiklal marşının okunmasının ardından, okul müdürleri'nin yaptığı kısa konuşmalar sonrasında  öğrenciler sıra ile sınıflarına geçtiler. Sınıflarda öğrencilere ders kitapları ücretsiz olarak dağıtıldı. Özellikle bu yıl ilk defa okula başlayan öğrenciler farklı bir heyecan yaşadılar.

Kaş Merkez İlk - Orta Okulu Müdürü Yusuf Alagöz okullarında yaklaşık 500 öğrencinin eğitim göreceğini , 1’inci ve 5’inci Sınıf öğrencilerinin yeni müfredatı okuyacaklarını belirtti. Alağöz ; “ Geçen seneye nazaran bu yıl daha iyi durumdayız. Eksikliklerimizi tamamladık. Emniyet Müdürlüğümüz ile müşterek çalışmalar yürüterek öğrencilerimizin trafik kuralları başta olmak üzere, karşılaşabilecekleri her türlü sıkıntıya karşı gereken düzenlemeler yapılacak. Özellikle bahçe kameralarımız Mobese sistemine bağlanacak. İlçemizdeki bütün okullar bu sisteme bağlanacak.Velilerimizin de bizlere her konuda destek olmalarını bekliyoruz. Başarılı bir eğitim ve öğretim yılı’nın geçmesini diliyoruz  “ dedi.

Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesinde de 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısı bir tören düzenlendi. Okul Müdürü Recep Madenci yeni Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede  ; “ Okulumuzun İmam Hatip Lisesi bölümünde bu yıl eğitim olmayacak. Önümüzdeki yıl için hazırlık yapılacak. Çok Programlı  Anadolu Lisemiz eğitimine devam edecek. Toplam 118 öğrencimiz bu yıl eğitim görecekler. 10 sınıfımız var. Bilgisayar ve çok amaçlı laboratuvarımız var. Okulumuzda öğretmen sıkıntımız yok. Başarılı bir eğitim yılı için gayret göstereceğiz “ dedi.

Kaş’ta tüm Okullarda Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve  içerisinde Anne ve Babalar için önemli tavsiyelerin bulunduğu broşürler dağıtıldı.
 
 
Editör: TE Bilisim