Antalya’nın Kaş İlçesinde 29’uncu vergi haftası 26 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında  etkinliklerle kutlanacak. Etkinliklerin başlaması dolayısı ile 27 Şubat Salı Günü  Saat 09:30’da Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda  Atatürk Anıtına Çelenk konulacak.
 
Kaş Mal Müdürlüğüne Kayıtlı Yıllık Gelir Vergisi Mükellefi 1933, Kurumlar Vergisi Mükellefi 571, Basit Usulde Ticari kazanç mükellefi 868 Gayrı Menkul Sermaye İradı Mükellefi 1873 ve Diğer Şube Mükellefleri 255 olmak üzere toplam 5,500 Mükellef bulunuyor.
 
Kaş Mal Müdürü İsmail Rüştü Saka ve Kurum Yetkilileri hafta dolayısı ile  Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar ve Belediye Başkanı Halil Kocaer’i ziyaret edecekler.  Ayrıca beyan ödeme ve diğer vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren gönüllü uyum seviyesi yüksek mükellefler işyerlerinde ziyaret edilerek ve teşekkür edilerek, sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacak.
 
 
Kaş Mal Müdürlüğü Yetkilileri tarafından Öğrencilere yönelik etkinlikler  kapsamında İlçede bulunan okullardan (Ortaokul ve Liselerden) davet edilecek öğrencilere vergi dairelerinin tanıtılması temel vergisel işlemler hakkında genel bilgi verilmesi verginin öneminin anlatılması ,vergi bilincini geliştirme eğitimi sunumlarının yaş gruplarına göre izlettirilmesi ve sunumlar kısmında yer alan  dokümanlardan faydalanılması sağlanacak.
 
Hafta boyunca İlçedeki okullar ziyaret edilecek  ve vergi konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulunulacak.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim