Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde KOSGEB- Kobigel programı hakkında bilgilendirme yapıldı. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO)’nın organizasyonu ile KOSGEB Antalya Müdürü Kazım Akgün tarafından KOSGEB - Kobigel programı hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Yoğun katılımın olduğu toplantı KUTSO Kumluca Merkez Ofisinde gerçekleşti. Toplantıda katılımcılara KOSGEB Antalya Müdürü Kazım Akgün tarafından KOSGEB Kobi Gelişim Destek Programı “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve Kobi’lerin Payının Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı ile ilgili detay bilgi aktarıldı.

Toplantı açılışında söz alan KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay yaptığı konuşmada”“KOSGEB  Antalya Müdürlüğü ve odamız Kosgeb Temsilciliği tarafından daha önce de Batı Antalya’da çok güzel çalışmalar yapıldı. 2016-2017 yıllarında gerçekleştirilen Kredi Faiz Desteği bölgemiz ekonomisinin güçlenmesi adına çok önemli bir çalışma olmuş ve temsilciğimiz aracılığıyla yaklaşık 20 milyon lira ekonomimize kazandırılmıştır. Şimdi çalışması başlatılan “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve Kobi’lerin Payının Arttırılması” Projesi ile bölgemizde üretim yapan iş adamlarımıza ciddi destekler verileceğine inanıyorum. Özverili çalışmalarından dolayı Kosgeb Antalya Müdürümüz Sayın Kazım Akgün’e teşekkür ediyorum. KUTSO olarak bünyemizde bulunan KOSGEB Temsilciliğimiz ile KOSGEB desteklerinin üyelerimiz ve bölge esnafına en etkin şekilde ulaşması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim