Antalya’nın Demre İlçesi’nde bir talihli, “ Altın Yumurta” adlı 10 liralık kazı kazandan, 500 bin liralık kazı kazanın en büyük ikramiyesini kazandı. Demre’deki işletmede çalışan Hamdi Şahin,  şanşlı kişi yanında bulunan “Çocuğumun Şansı” bu diyerek, adını bile söylemeden çekti gitti dedi.
   Antalya’nın Demre İlçesi’ndeki Noel Baba Caddesi’ndeki Demre Tekel Shop Şans Oyunları Bayisi’ne, yanında çocuğu ile giren bir kişi, yiyecek, içecek bir şeyler aldı. Kapıdan çıkarken 10 lira vererek bir de kazı kazan kartı aldı. Talihli kişi, “Altın Yumurta “  bilinen kazı kazan oyunundan 500 bin lira kazandı. Şanslı kişi, işetmede çalışan Hamdi Şahin’e kazı kazan kartını verdi. Şahin, şanslı kişiye, büyük ikramiyenin İstanbul’dan alınabileceğini belirterek, kuponun çıktısını alarak, zımbalayarak şanslı kişiye verdi.
  Bayi de çalışan Hamdi Şahin; şanslı kişi, Bursa plakalı  lüksceepini iş yerinin önünde park ederek yiyecek, içecek almak için yanında çocuğu ile beraber iş yerine girdi. Bir şeyler aldı. Tam çıkarken üst olarak aldığı paralardan 10 lira uzatarak bir kazı kazan oyunu kartı aldı. Katı kazıdı, birden sakin şekilde 500 bin lira çıktığını belirterek kartı uzattı. Çok sakindi. Bu çocuğun şansı dedi. Ekonomik durumu belli iyi bir insandı. Çok lüks bir jeep ile geldi. Kuponun çıktısını alıp, kendisine verdim. Adını sordum, kimsiniz dedim. Boş ver diyerek, hiç bir söylemeden çekip gitti. Çok rahattı, heyecan bile duymadı. Teşekkür bile etmeden çekip gitti dedi.
 
Editör: TE Bilisim