Antalya'nın Demre ilçesinde Hatice- Kadir Şahin çifti, doğanın içine yaptırdıkları üç ahşap evle, yeni bir konaklama konsepti yarattı.
Hatice- Kadir Şahin çifti, Beymelek Mahallesi'nde tamamında ahşap kullanarak, üç ev yaptırdı. Çift katlı olan evlerin ikisinde 24'e metrekarelik dörder odadan oluşan 2- 3 kişilik odalar bulunuyor. Birinde ise büyük bir ailenin kalabileceği bir konsept oluşturuldu. Her bir ahşap binada toplam 196 metrekarelik kullanım alanı oluşturuldu. Ahşap evlerin bahçesinde kayısı, keçiboynuzu, portakal, hurma, badem, nar, limon, mersin ve çeşitli çiçeklerden oluşan 100 ağaç var. Alanın tamamı 1700 metrekare.
Hatice- Kadir Şahin çifti, "Üç evimizde her türlü konfor var. İthal Sibirya çamı kullanarak yüzde 100 ahşaptan yapıldı. Doğal bir ortamın içinde, belki kapasitesi küçük ama Demre'nin doğal güzelliğine uygun farklı bir konaklama konsepti oluşturduk. Her odadan deniz görülebiliyor. Denize de sadece 400 metre uzaklıkta. Sessizliği ve huzuru arayan konuklarımızı bekliyoruz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim