AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU DEMRE DEVLET HASTANESİ İNŞAATINI İNCELEDİ. 
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Demre Devlet Hastanesi inşaatını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Demre'de esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu,  inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. 
DENİZ MANZARALI DEMRE HASTANESİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇILACAK. 
Milletvekili Atay Uslu incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Demremize  yatırımlar yapıyoruz;  yapmaya devam ediyoruz. 50 yataklı Demre Devlet Hastanemizin seçimlerden önce temelini atmıştık.  inşaat çok hızlı bir şekilde sürmekte. İnşaat çalışmalarında; iş takviminin önünde bir seviyedeyiz. Kaba inşaat tamamlandı, kaplama ve alçı gibi ince işlere ve teknik donanımı monte işlerine geçildi.  Hastanemiz modern ameliyathaneleri,  hasta odaları, yoğun bakım ünitesi ile 5 yıldızlı otel konforunda olacak.  
İnşallah hızlı bir şekilde bitirip, 2019 yılı ortalarında Demreli hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu günlerde ülkemiz ve ekonomimiz üzerine oynanan oyunlar var. Milletimizin desteği, ekonomimizin güçlü karakteri ve aldığımız tedbirlerle bu oyunlar boşa çıkacaktır.   Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye yatırımlarına, şahlanışına  devam edecek." dedi.
KUMLUCA, FİNİKE VE DEMRE'DE SAĞLIK YATIRIMLARI
Atay Uslu, Finike hastanesinde sona gelindiğini, Kumluca'da da ek bina inşaatına başlanıldığını, Demre'de inşaatın kendini gösterdiğini   anlatarak; yatırımlar için bölgenin bir evladı olarak, Hükümete, Sağlık Bakanlığına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Antalya Milletvekillerine ve il bürokrasisine teşekkürlerini ifade etti. 
Antalya Milletvekili Atay Uslu’ya incelemeleri sırasında Demre Kaymakamı Murat Uz, Ak Parti İlçe Başkanı Ünal Arıkan,  Demre Belediye Başkan Vekili Faruk Akbudak ve Ak Parti teşkilat üyeleri  eşlik etti.
 
 
Editör: TE Bilisim