FİNİKE'YE 5 YILDIZ YATIRIM
İnşaatı tamamlanan Finike Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-PA Komisyonu Başkanı Atay Uslu, hastanenin açılış süreci ile ilgili Finike Devlet Hastanesi Başhekimi ve hastane yönetimi ile bir araya gelerek son durum  hakkında bilgi aldı, sorun ve taleplerin hızlıca aşılması için İl Sağlık müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile anında irtibat kurdu. 
YAKLAŞIK 50 MİLYON TL MALİYETLİ FİNİKE DEVLET HASTANESİ 
Toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu; "Finike Devlet Hastanesinin açılış sürecini adım adım takip ediyoruz. İnşaat tamamlandı. Ödenek tahsisi yapılarak tefrişat ve  tıbbi cihazların alım sürecinin sonuna gelindi. 5 yıldızlı otel konforunda olacak modern hastanemiz kısa süre içinde açılacak. Finike Devlet hastanesi İnşaat, tıbbi cihaz ve tefrişatı ile birlikte yaklaşık 50 milyon liralık yatırım. " 
Atay Uslu açıklamasının devamında şunları ifade etti; "Hastanemizi moden tıbbi cihazlar ile donatıyoruz. Hastanemizde Yoğun bakım, bebek yoğun bakım gibi özel bölümler ve 4 adet ameliyathane bulunmakta. Yoğun bakımlarla, müşahade yataklarıyla  beraber 125 Yataklı hastanemiz, tıbbi cihazları ve 5 yıldızlı otel konforunda tefrişat malzemeleri  ile özel hastane gibi oluyor. Önce sağlık diyen Ak Parti  gereğini yapıyor, milletimizin güveni ve desteği ile yapmaya devam. " 
KUMLUCA VE DEMRE'DE HASTANE İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR
Antalya Milletvekili Atay Uslu Kumluca'da Devlet Hastanesine 50 ek yatak inşaatına başlanıldığını, Demre'de de 50 yataklı yeni hastane inşaatının devam ettiğini ifade ederek, her türlü engellemelere rağmen, ekonomideki süpekilatif oyunlara rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu güçlü irade ile Türkiye'nin büyümeye, yatırımlarımızı yapmaya, devam ettiğini anlattı.  Milletvekili Atay Uslu bölgenin bir evladı olarak, Sağlık yatırımları için Hükümete, Sağlık Bakanına, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na, Antalya Milletvekillerine, emeği geçen herkese teşekkür etti. İnşaat, tıbbi cihaz ve tefrişat konularının değerlendirildiği toplantıya Milletvekili Atay Uslu,  Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, Hastane Başhekimi, Müdürü ve idarecileri katıldı.
 
 
Editör: TE Bilisim