Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu; Dünya İnsan Hakları Gününü Kutladı
Ak Parti Antalya Milletvekili Ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Demokrasi Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: “Türkiye, köken, inanç, dil ve meşrep ayrımı gözetmeden 3 milyondan fazla sığınmacıya kapısını açarak, sadece kendi vatandaşlarının değil, dünyada kendine uzanacak bir yardım eli arayan tüm mazlumların ve mağdurların yanında olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Türkiye tüm insanların dil, din, ırk, cinsiyet ve yaş gibi farklılıklarıyla doğuştan ve eşit bir şekilde sahip oldukları hak ve özgürlükleri teminat altına alan beyannameye ilk imza atan devletlerden birisidir.
Türkiye olarak, dünyanın neresinde olursa olsun, zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı çıkmaya, mazlumların sesi, insanlığın vicdanı olmaya devam edeceğiz
10 Aralık İnsan Hakları Günü'nün ve takip eden hafta içerisinde kutlanan İnsan Hakları Haftası'nın tüm insanlığa, milletimize, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim