Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve Demre Gençlik Kolları Üçağız'dan Kaleköy'e kürek çekti. Demre Üçağız Mahallesinde buluşan gençler ikili ve tekli olarak kanolara bindiler ve kürek çekerek Kaleköy'e geçtiler.
AK GENÇLER KANOLARLA GELECEĞE KÜREK ÇEKTİLER
Milletvekili Atay Uslu ve gençler Kaleköy'de esnafla buluşup sohbet ettiler, 70 yıl sonra tekrar açılan Kaleköy Camii'ni ziyaret ettiler.Kaleköy'de tarihi evleri ve kaleyi gezen grup adına program sonunda açıklama yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Tarihine, turizmine, doğasına, kültürüne sahip çıkan Gençlerimiz ile Üçağız'dan Kekova'ya tarih ve doğa içinde birlikte kürek çektik. Geleceğe kürek çektik. Tarımı, Doğası ile Tarihi ile Batı Antalya her geçen gün potansiyelini katma değere çeviriyor. Bu etkinlikle gençlerimizin koordinesinde Antalya ve Batı Antalya için farkındalık oluşturmak istedik. "
MEDENİYET KODLARININ GEREĞİNİ YAPAN GENÇLER
Gençlik geleceğe aşk ile bakabilmektir diyen Milletvekili Atay Uslu konuşmasının devamında şunları ifade etti: "Gençlerle çalışıyoruz, gençlerle yol yürüyoruz. Doğruyu gençlerle istişare edip, pratiğe geçiriyoruz. Yanlışları gençlerle tespit edip düzeltiyoruz, ülkemiz gençlerle birlikte küresel güç olacak.Medeniyet kodlarımızla beslenen gençlerimizle Türkiye'miz Şahlanıyor. Kültür çekirdeklerimizi gençlerimizin sinerjileri ile ulu bir Çınar'a dönüştürüyoruz. Gelecek Biziz, gelecek Bizim. Antalya'yı Seviyorum, Türkiye'yi Seviyorum" dedi.
Etkinliğe Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Demre İlçe Başkanı Ünal Arıkan, Demre Gençlik Kolları Başkanı Barış Kapar ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
 
 
Editör: TE Bilisim