AK PARTİ ANTALYA EKİPLERİ  ANKARA'YI MARKAJA ALDI
Ak Parti Antalya Ekibi Ankara'da ziyaret ve çalışmalarda bulunmaya devam ediyor.
Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, , Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik sırasıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'u ziyaret ettiler.
ANTALYA'YI SEVİYORUZ
Terörle mücadele konusunda önleyici kolluk işlemlerinde yeni düzenlemeler içeren, Valilere bazı yetkiler veren 1 nolu kanun ile Bedelli askerlik düzenlemesini içeren 2 nolu kanun çalışmalarını tamamlayan Ak Parti Antalya Milletvekilleri yeni atanan Bakanlara hem hayırlı olsun dileklerini iletmek için, hem de Antalya projelerini değerlendirmek üzere ziyaretlerde bulundular.
Ak Parti Antalya Milletvekilleri ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundular: "Güzel Antalya'mızı Seviyoruz ve tam bir ekip ruhu ve işbirliği ile Milletimize ve şehrimize olan görevlerimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Seçimin bittiği günden bu yana hep birlikte sahadayız. Ankara'da TBMM çatısı altında ülkemizin ihtiyacı olan yasal değişiklikleri yapıyoruz. Diğer yandan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, İl Başkanımız Ethem Taş ve 5 milletvekili hep birlikte Antalya'mızın projelerini, yatırımlarını takip ediyoruz. Durmak yok, çalışmaya devam diyoruz. "
 
 
Editör: TE Bilisim