AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU KAŞ’I ZİYARET ETTİ
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Batı Antalya’nın Kumluca, Finike, Demre ve Kaş İlçesini ziyaret etti.
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Batı Antalya’da Kumluca, Finike, Demre ve Kaş İlçe Kaymakamları ve AK Parti İlçe başkanları ile bir araya gelerek Batı Antalya’da gençlik spor alanında yapılabilecek yatırımları değerlendirdiler. Türkiye Büyük Millet Meclisi Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Antalya Milletvekili Atay Uslu, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü ile beraber Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde ziyaretlerde bulunarak ilçelere planlanabilecek spor tesisleri hakkında İlçe kaymakamları, kurum müdürleri ve İlçe başkanları ile fikir alışverişinde bulundu.
MİLLETVEKİLİ USLU:SPORUN TABANA YAYILMASI İÇİN GAYRET EDİYORUZ
Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada “İlçelerimizde yeterli altyapı ve tesisleşme oluşturularak gençlerimizin ve tüm hemşerilerimizin spor yapmalarının sağlanması, sporun tabana yayılması için gayret ediyoruz. Hedefimiz bir yandan gençlerimizi erken yaşta spora yönlendirmek ve yetenekli öğrencileri keşfetmek, bir yandan sağlıklı nesiller için sporu yaygınlaştırmak. Gençlik ve Spor İl Müdürümüzle, ilçelerimizde kaymakamlarımız ve yöneticilerimizle bir araya geldik, ilçelerimize yapabileceğimiz yatırımları yerinde görerek istişare ettik.
GENÇLERİMİZ VE TÜM HEMŞERİLERİMİZ İÇİN SPOR
Antalya’nın gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekili Arkadaşlarımız, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve ilçe başkanlarımız ile İlimiz yatırımlarını ve tabiki spor yatırımlarını da yakinen takip ediyoruz. Geçen hafta Elmalı’ya geleneksel sporumuz yağlı güreşlerin tarihi, kültürel zenginliğine yakışır bir Er Meydanı kazandırılması müjdemizi vermiştik. Antalyamız için yeni ve özel spor tesisleri kazandırmaya devam edeceğiz. Spora ve Sporcuya verdiği önemi her zaman gösteren, spor yatırımlarını Anadolu’muzun her köşesine eriştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı şükranlarımızı arz ederiz. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, sağlam bir gençlik ve gelecek için spor çok önemli. ”dedi.
 
Editör: TE Bilisim