Demre Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Demre-Kekova Festivali'nin açılışını, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yapacak.
Demre Belediyesi tarafından düzenlenecek 3'üncü Demre-Kekova Festivali, 27 Ekim Perşembe günü başlayacak. Demre Bisiklet Turu'nun startıyla başlayacak festvilde saat 17.00'deki toplantıda Demre'nin ekonomisi görüşülecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ve İYİ Partili milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediye başkanları, il başkanları, ilçe başkanları, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelecek. Aynı gün saat 20.30'da Demre Belediyesi'nin son üç yılda gerçekleştirdiği yatırımların açılışı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri tarafından yapılacak. Festivalin ilk gününde Noel Baba Meydanı'nda, Melek Mosso sahne alacak.
Festivalin ikinci gününde Noel Baba Meydanı'nda Yöresel Lezzetler Yarışması düzenlenecek. Bisiklet turunun 2. etabı düzenlenecek. Akşam da Noel Baba Meydanı'nda Özcan Deniz konser verecek. Festivalin üçüncü 29 Ekim'de Likya Yolu yürüyüşü ve bisiklet turunun üçüncü etabı gerçekleştirilecek, sörf yarışları yapılacak. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılı dolasıyla düzenlenecek fener alayı sonrası Fatma Turgut sahne alacak. 30 Ekim Pazar günü off road yarışları, Likya Yolu yürüyüşünün ikinci etabı, kano yarışları ve sahilde uçurtma şenliği düzenlenecek.
Etkinlikler hakkında bilgi veren Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Genel başkanımız Meral Akşener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, iş dünyası temsilcileri ve Demreli hemşerilerimizin katılımıyla festivalimizde şölen havası yaşanacak. 4 gün boyunca Demreli hemşerilerimiz, müzikle, sanatla, sportif etkinliklerle şölen yaşayacak. 3 yılda yaşama geçirdiğimiz, tesislerin açılışını yapacağız. En önemlisi Cumhuriyetimizin ve Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılını, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yaşına erişmesinin arifesini büyük bir çoşku ile kutluyoruz" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim