DENİZLİ’NİN MERKEZEFENDİ BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNDE İSMAİL BALABAN’I YENEN BAŞPEHLİVANI ALİ GÜRBÜZ ALTIN KEMERİ ALARAK BAŞPEHLİVAN OLDU.
Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşleri'nde Ali Gürbüz  yarı finalde Osman Aynur’u finalde de İsmail Balaban’ı yenerek Başpehlivan olarak altın kemeri boynuna taktı. Başpehlivan Ali Gürbüz Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü'nün 3 güreşçinden sırayla Cengizhan Şimşek, yarı finalde Osman Aynur’u, finalde de İsmail Balaban’ı yenerek Başpehlivanlığı kazandı.
 Finalde Ali Gürbüz’e yenilen İsmail Balaban ikinci, Osman Aynur ile Şah Ali Kurt üçüncülüğü paylaştı. Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Merkezefendi Yağlı Güreşlerinde Ali Gürbüz Başpehlivan oldu. Şemikler Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen güreşlerde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile birlikte Başpehlivan Ali Gürbüz güreş severleri selamladı.
ALTIN KEMERİ, KUPALARI VE MADALYALARI ANTALYA BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK KIRKPINAR GÜREŞ AĞASI SEYFETTİN SELİM VE MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN BİRLİKTE  TAKTI
 
Editör: TE Bilisim