Antalya Ak Parti Milletvekili Atay Uslu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
Antalya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Komisyonu Başkanı Atay Uslu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: “Görevini yerine getirirken hiçbir zorluğa aldırmadan yeri geldiğinde canını bile feda edebilen gazetecilerimiz yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur. Gazetecilerimiz ve medya mensuplarımız,  demokrasinin temel taşlarından olan ve farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde aktararak kamuoyunun doğru bilgilenmesine vesile olmaktadır. Dünyanın bir çok bölgesinde doğru ve eksiksiz habercilik anlayışı ile fedakârca görev yapan, yaşanan olayları dünyaya duyurmak için canını tehlikeye atan ve bu uğurda hayatını kaybeden tüm gazetecileri saygı ile anıyorum. Bizleri bilgilendiren, İnsanlık, Medeniyetimiz ve Ülkemiz için çalışan basın mensuplarımıza, gazetecilerimize başarılı, sağlıklı ve mutlu günler diliyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ USLU 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ  ATAY USLU 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI.
 
AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ VE TBMM AKDENİZ PARLAMENTERLER ASAMBLESİ KOMİSYONU BAŞKANI ATAY USLU 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: “Milletin “hâkimi” değil, tam tersine milletin “hadimi” ve hizmetkârıyız düsturu ile hizmet eden, Şeyh Edebali’nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” ideali ile vatandaşa hizmet veren Mülki İdare Amirlerimiz Devletimizin önemli bir yapı taşıdır. Makamlarını milletimizin emaneti olarak gören ve Milletimizin her bireyine, ülkemizin her karışına hizmet etme sevdasında olan Mülki İdare Amirlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim. Bu vesileyle görevini şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idareci büyüklerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.
Hayatlarını kaybeden ve görevi başında şehit düşen idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, ülkemizin gelişmesinde, insanımızın mutluluğunda ve esenliğinde büyük emeği bulunan Mülki İdare Amirlerimizin İdareciler Günü'nü kutluyorum.”
Selam ve sevgilerimle...
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim