Antalya'da beklenen kuvvetli yağış ve rüzgar öğleden sonra etkisini gösterdi. Rüzgar nedeniyle Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar oluştu.
Meteorolojinin 'turuncu kod' ile uyardığı Antalya'da beklenen şiddetli yağış ve rüzgar, öğleden sonra etkili oldu. Kent genelinde aralıkla etkili olan yağmura sokakta yakalananlar sığınacak yer aradı. Yollarda oluşan su birikintileri ise seyir halindeki araç sürücülerine zor anlar yaşattı.
Konyaaltı Sahili'nde ise kuvvetli rüzgar nedeniyle dev dalgalar oluştu. Dalgalara ve rüzgara rağmen, az sayıda kişi geldikleri sahilde yürüdü. Bazıları ise denizin bu durumunu cep telefonlarıyla fotoğrafladı. Metrekareye 100 kilogram düşmesi beklenen yağmurun, yarın öğle saatlerine kadar kent merkezinde ve özellikle kentin doğu ilçelerinde etkili olması bekleniyor.
ECRİN BEBEĞİN ÖLDÜĞÜ DERE TAŞTI
Meteoroloji’nin turuncu kodla uyarıda bulunduğu Antalya’da yağmur, doğu ilçelerinde etkisini sürdürüyor. Serik ilçesi Kadriye Mahallesi’nde geçen temmuz ayında kaybolan 2 yaşındaki Ecrin Keskin’in cesedinin bulunduğu Beşgöz Deresi, kuvvetli yağış nedeniyle taştı. Derenin taşmasıyla araçların geçtiği köprü de su altında kaldı. Belediye ekipleri derenin taşmasına neden olan pislikleri temizleyerek suyun akmasını sağladı.
Öte yandan, Aksu ilçesi Kundu Mahallesi’nde de yağış nedeniyle bazı tarlalar su altında kaldı.
15 ÇALIŞAN, ODUN DEPOSUNDA MAHSUR KALDI
 Antalya’nın Serik ilçesinde, su baskını nedeniyle bazı mahallelerin ulaşım bağlantı yolları kapandı. Kökez Mahallesi Yazır mevkisinde yol üzerinde bulunan bir odun deposundaki 15 çalışan, depoda mahsur kaldı. İş yeri sahiplerinin 112’den yardım istemesi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Depoda mahsur kalanları kurtarma çalışmaları başlatıldı.
MAHSUR KALAN 14 KİŞİ KURTARILDI
 Antalya'nın Serik ilçesinde bir odun deposunda mahsur kalan 14 kişi, ekiplerin 2 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı. Kurtarılanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
 ŞİDDETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA 20 AĞACI DEVİRDİ 
Meteorolojinin ‘turuncu kod’ uyarısı verdiği Antalya'da şiddetli yağış ve rüzgar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yağmurdan dolayı şehrin birçok noktasında su taşkınları yaşanırken, şiddetli rüzgardan dolayı da ağaçlar devrildi. Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'nde yer alan bir sitede ve sitenin yanında yer alan parkta yer alan yaklaşık 20'ye yakın ağaç devrildi. Devrilen ağaçlardan bazılarının köklerinden sökülerek; bazılarının ise kırılarak devrildiği görüldü. Ağaçların devrilmesi sonucu sitede ve parkta maddi zarar meydana gelirken, bazı noktalarda ise yol trafiğe kapandı. Yoldan geçmek isteyen vatandaşlar alternatif yolları kullanmak zorunda kaldı. Haber verilen belediye ekipleri ise ağaçlardan dolayı kapanan yolu açmak için çalışma başlattı.
'BOMBA PATLAR GİBİ SES GELDİ'
Ağaçların devrildiğini gören Halil Doğan, "Şiddetli yağmur yağarken bir anda hortum geldi. Çocuk parkı ile site içerisindeki ağaçları devirdi. Her şey bir anda oldu. Biz içeriden dışarıya çıkamadık ve çok korktuk. Bomba patlar gibi ses geldi. Yaklaşık 15-20 ağaç devrildi" dedi.
'CAN KAYBININ OLMAMASI MUCİZE'
Aynı sitede oturan Emre Cengiz ise "Aniden bomba gibi bir ses geldi. Balkonda bulunan malzemelerimizi tutmaya çalışırken, baktık ki aşağıdaki ağaçlar devrilmiş. Hemen aşağıya indim, devrilen ağaçlardan dolayı birine bir şey olmuş ve altında araç kalmış olma ihtimaline karşı. Buradaki durum yukarıdan daha beter gözüküyor. 3 tane ağaç yola devrildi. Parkta aşağı yukarı 10 tane ağaç kökünden söküldü. Site içerisinde yer alan ağaçlar da devrildi. Burada tek şükrettiğimiz nokta birine zarar gelmemiş olması. Can kaybı yok ancak maddi zarar bulunuyor. Burası çok işlek bir yol. Allah korumuş cümlesinin tam karşılığı" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim