Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Antalya Turizm Fuarı'nın (ATF) tanıtım toplantısı yapıldı. 27 -28 Ekim tarihlerinde Antalya Expo Center ANFAŞ'ta gerçekleşmesi planlanan fuar hakkında merak edilen soruları yanıtlayan ATF kurucusu Selçuk Meral, “20 ülkeden 300 katılımcı 2 binin üzerinde turizm temsilcisiyle buluşacak" dedi.
Antalya'da turizm sektörü profesyonellerini aynı çatı altında toplayan bu yılki teması 'Bisiklet Turizmi' olarak belirlenen ATF Antalya Turizm Fuarı 2022'nın tanıtım toplantısı yapıldı. GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmeni aynı zamanda fuar kurucusu Selçuk Meral ile birlikte Akdeniz Reklamcılar Derneği Başkanı Güldal Siğinç gazetecileri ağırladı. Tanıtım toplantısında fuarın amacı ve fuar çatısı altında kimlerin buluşacağı yapılacak paneller ve organizasyon anlatıldı. Bu yılki ATF'nin, 20 ülkeden davetli turizm profesyonelleri ile uluslararası boyutta Akdeniz'in en verimli profesyonel turizm fuarı olarak yerinde pazarlama imkanı sunacağını belirten Selçuk Meral, “300 katılımcı turizm markası, 2 bin davetli seyahat acentesi, 8 binin üzerinde planlı, birebir iş görüşmesi ve trend panelleri ile ATF- Antalya Turizm Fuarı turizm endüstrisine katma değer sunacak" dedi.
SEÇKİN MARKALAR, PROFESYONELLERLE BULUŞACAK
İki gün boyunca sadece turizm profesyonellerini ağırlayacak olan ATF'nin, her yıl olduğu gibi bu yıl da ulusal- uluslararası tur operatörleri, offline- online seyahat acenteleri, konaklama sektörü markaları, havayolları, ulaşım firmaları, etkinlik firmaları, ulusal-uluslararası turizm destinasyonları, bilişim teknolojileri, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan aktörlere ev sahipliği yapacağını sözlerine ekleyen Meral, şunları söyledi:“İki gün boyunca görüşmelere ev sahipliği yapacak fuar bugüne kadar 500 bin üzerinde bire bir görüşme hacmi yaratmış olup bu yıl da potansiyel 100 bin bire bir iş görüşmesi sayısı ile rekor sayıya ulaşmayı hedefliyor. ATF22'de CIS pazarı, Avrupa pazarı, Balkan & Baltık pazarı, iç pazar ve Ortadoğu pazarları önemli operatörleri ile kurumsal temsiliyet sağlayacak. ATF22'nin doğal partner ülkesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olurken, partner destinasyonu ise geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Erzurum Palandöken Ejder 3200 oldu. Antalya Turizm Fuarı 2022'nin bu yılki teması ise 'Bisiklet Turizmi' olarak belirlendi."
Editör: TE Bilisim