TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı'yı ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Atay Uslu, AK Parti İlçe Başkanlığı, Elmalı Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek ilçede yapılacak yatırımlar ve projeler konusunda istişarelerde bulundu. Ardından soğuk hava tesislerinde elma boylayan çalışanlara ve pazara elma sevk edem tüccarlara ziyarette bulunan Atay Uslu, soğuk hava tesislerinden pazarlara elma sevk eden tüccarlar ve çalışanlar ile yaptığı görüşmede şunları ifade etti:
"Bugün Elmalı'da tüccarlarımız ile elma üretimi ve pazarlanması konusunda istişarelerde bulunduk. Tarımsal ürünlerimizin ihracatı konusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Hükümetimiz, bakanlarımız ve Antalya'nın evladı Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız her türlü desteği veriyor. AK Parti milletvekili arkadaşlarımızla beraber her daim Antalya'nın hizmetindeyiz, her zaman çiftçimizin yanındayız. Elmalı ilçemiz elma üretiminde önemli bir potansiyele sahip. Bugün elma boylayan çalışanlarımızla ve tüccarlarımızla istişarede bulunduk. Elma üretiminde kalite, girdi maliyetleri, pazarlama süreçleri üzerine istişarelerde bulunduk. Özellikle Avlan Gölü'nde su tutulması çalışmaları ve çabaları Elmalı Ovası'nın elma kalitesini daha da arttıracak."
'ONE APPLE A DAY, DOCTORS AWAY'
Uzmanların her daim özellikle de salgın döneminde elma ve benzer meyvelerin tüketimini tavsiye ettiğini hatırlatan Atay Uslu, "Elma vitaminler açısından da oldukça zengindir. Besin değeri yüksek bir meyvedir. İngilizlerin bir sözü var 'one apple a day, doctors away' yani günde bir elma ile doktorlardan uzaklaş" dedi.
ELMALI'YA YENİ YATIRIMLAR
Antalya Milletvekili Atay Uslu, İlçe Kaymakamı Harun Kazez ve ilçe teşkilatı ile proje ve yatırımları da değerlendirdiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi:"Sufi yolu projesi güzergahı olan Sinan-ı Ümmi Türbesi'ndeki imalat çalışmaları, Vahib-i Ümmi Türbesi projesi, Abdal Musa Türbesi restorasyonu, çevre düzenlemesi, yeni Elmalı sokak sağlıklaştırılması projeleri, Elmalı er meydanı projesi, baraj ve gölet projeleri, yeni semt sahaları, Elmalı- Korkuteli- Finike bölünmüş yol çalışmaları konularındaki durumu değerlendirdik, Elmalı'mız için güzel çalışmalar ve projelere devam ediyoruz."
Antalya Milletvekili Atay Uslu'ya ziyaretlerinde AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.
 
Editör: TE Bilisim