Isparta Valisi Aydın Baruş, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında polis ve jandarma tarafından uygulamalardan başarılı sonuç elde edildiğini söyledi. Vali Baruş, "Yakalanan kişi sayısı ve ele geçirilen madde miktarında önemli artış olduğunu görüyoruz" dedi.

Isparta'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Aydın Baruş Başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Baruş, bağımlılıkla mücadelenin maddeleri maddi veya başka çıkar sağlamak amacıyla sunan kişilerin yakalanıp adalete teslim edilmesiyle mümkün olduğunu söyledi. Kolluk güçlerinin çalışmalar yaptığını belirten Baruş, "İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, şok uygulamalar neticesinde başarılı sonuçlar elde etti. Yakalanan kişi sayısında, ele geçirilen madde miktarında önemli artışlar olduğunu görüyoruz. Mücadelenin bir tarafı kolluk güçlerimizin yürüttüğü çalışma diğer tarafı toplumumuzun bu konuda aydınlatılması. Mücadele okullarımızda ve sosyal müesseselerde eğitim, farkındalık çalışmaları etkin şekilde sürdürülmeli" diye konuştu.

CHP'Lİ BAŞARIR'DAN BAŞKAN KOCAGÖZ'ÜN TUTUKLANMASINA TEPKİ CHP'Lİ BAŞARIR'DAN BAŞKAN KOCAGÖZ'ÜN TUTUKLANMASINA TEPKİ

Toplantıda kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bağımlılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Editör: ADEM AYDIN