Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur ve Isparta'da yangında zarar gören köyleri ve halkı ziyaret etti. 
Bakan Çavuşoğlu, ilk olarak Bucak Afet Yönetim Merkezi'ni ziyaret ederek, yangın ve zarar gören noktalar hakkında bilgi aldı ardından yangının en çok etkilediği ve evlerin yandığı Sarıdere mevkisine geçti. Burada evleri yananları ziyaret eden Çavuşoğlu, yanan evlerin yerine yenilerinin yapılacağını söyledi. Yanan ormanlık alanları da inceleyen Çavuşoğlu, buradan Isparta'ya geçip, Sütçüler ilçesi Çandır Mahallesi'ndeki yangında zarar gören yerleri ziyaret ederek, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bakan Çavuşoğlu, ardından Manavgat'a gitti. 
BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE PAKDEMİRLİ MANAVGAT’TA
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28 Temmuz’da başlayıp, 10’uncu gününde söndürülen büyük Manavgat yangınının ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Manavgat’a geldi.
Manavgat Gençlik Merkezi’nde oluşturulan Afet Yönetim Merkezi’nde yapılan çalışmalarla ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya bakanlar Çavuşoğlu ve Pakdemirli’nin yanı sıra Antalya Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Sena Nur Çelik, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ile ilgili kurum yöneticileri katıldı. Toplantıda bakanlar Çavuşoğlu ve Pakdemirli’ye, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.
 
Editör: TE Bilisim