Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Demre ilçesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cansel Çevikol, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ertuğrul Ünal, daire müdürleriyle Demre'yi ziyaret etti. Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya, CHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, belediye meclisi üyeleri, belediye çalışanları tarafından karşılanan Başkan Böcek, meclisi üyeleri ve muhtarlarla kahvaltı bir araya geldi. Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda, meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir toplantı yapan Başkan Böcek, mahalle muhtarları, sulama kooperatifi başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların taleplerini dinledi.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Büyükşehir Belediye Başkanımızı Demre'de görmekten çok mutluyuz. Seçim öncesinde bir sözümüz vardı. 'Ben, sen yok, biz varız'. Bugün birlikteyiz. Demre'nin sorunlarına birlikte çözüm bulacağız. Birlikte çözeceğiz" dedi.
DEMRE'DE GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise ilçeler düzeyindeki 4'üncü ziyaretini Demre'ye yaptığını söyledi. Seçim öncesinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Demre'nin sorunlarını birlikte çözme sözü verdiklerini kaydeden Başkan Böcek, "Demre'de güzel işler yapacağız. Biz bu güzel şehre hizmet etmek için yola çıktık. Hiçbir ön yargımız olmadan, ayırmadan, kayırmadan hizmet etmek için yola çıktık. Her şey güzel oldu. Bundan sonra daha güzel olacak. Bunun en güzel göstergesi olarak ilk ziyaretimiz MHP'li Alanya, ikinci ziyaretimi DSP'li Kemer, üçüncü ziyaretimi AK Parti'li Kaş ve dördüncü ziyaretimi İYİ Parti'li Demre'ye yapıyorum" dedi.
'SULAMA KOOPERATİFLERİNİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ'
Sulama kooperatiflerinin sorunlarını çözeceklerine değinen Başkan Böcek, "Onlara destek vereceğiz. Sulama borusu isteklerini yerine getireceğiz. Atık sorununun çözümünde, geri dönüşümde ilçe belediyeleri ile çalışacağız. Tarıma ve kooperatiflere destek vereceğiz. Çayağzı Limanı'nı yeni bir yaşam bölgesi yapmak için neler yapılabilir buna bakacağız. Demre- Kekova Yolu'nun bir plan dahilinde sıcak asfalt yapacağız. Likya Yolu'nun daha aktif hale gelmesi için bir çalışma yapacağız. Bugün burada ortaya çıkan sorunları bir plan dahilinde çözeceğiz. Arkadaşlarımız sorunları tek tek not aldı. Bunlar burada kalmayacak. Muhtarlarımıza nasıl, ne zaman çözüme kavuşacağı konusunda mutlaka dönecekler. Yapabileceklerimizin zamanını bildirecekler. Çözülemeyecekleri de neden çözülemeyeceğini anlatacaklar" diye konuştu.
Demre Toptancı Hali'nin DE Demre Belediyesi'ne devri konusunda çalışma yapacaklarına değinen Muhittin Böcek, "Demre'nin toplu ulaşım sorununu çözmek için, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak iki otobüs vereceğiz. Bir süre sonra tekrar bir araya geleceğiz" dedi.
Başkan Böcek, toplantının ardından Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve Kaymakam Murat Uz'u da makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.
 
Editör: TE Bilisim