BAŞKAN BÖCEK'İN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, koronavirüse yakalanan ve tedaviye alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini açıkladı. Başkan Bayar, "Başkanımız en kısa zamanda görevinin başında olacak. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" dedi.
CHP İl Başkanı Nusret Bayar, son günlerde basında ve kamuoyunda koronavirüs tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumu hakkında dolaşan söylentilere açıklık getirdi. Başkan Böcek'in sağlık durumunu ilk günden bu yana takip ettiklerini anlatan Bayar, Başkan Böcek'in sağlık durumunun iyi olduğunu vurgulayarak, söylentilerin asılsız olduğunu belirtti.
'ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR ETMEYİN'
Başkan Nusret Bayar, "Son günlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hakkında; Antalya kamuoyunu meşgul eden, hiçbir dayanağı olmayan, gerçek dışı, sansasyonel dedikodu ve haberler dolaşmaktadır. İl başkanlığı olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı'mızın günlük sağlık durumunu takip etmekteyiz. Bugün aldığımız bilgiler doğrultusunda sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, tüm değerlerinin normal olduğunu, en kısa zamanda görevinin başında olacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Basında ve kamuoyunda dolaşan söylentilerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyundan beklentimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile alakalı, İl Başkanlığımız ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerimiz dışında yapılan açıklamalara, asılsız iddialara ve yaratılmaya çalışılan algıya itibar etmemeleridir" dedi.
 
Editör: TE Bilisim