Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Böcek, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Ramazan ayı bir olmaktır, birlik olmaktır, birlikte olmaktır. Bayramlar ise berekettir, umuttur, özlemdir. Huzurun, sevincin, barışın, kardeşliğin, sevgi ve saygının öne çıktığı, dargınlığın son bulduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği anlamlı günlerdir. Hep birlikte bir kez daha bu özel günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle maalesef geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bayramımızı evlerimizde kutlayacağız. Halk sağlığımızı hep birlikte korumak ve vaka sayılarını en aza indirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü biz birlikte güçlüyüz, biz birlikte yaparız. Bu zor günler geçecek. Yine birlikte iftar sofralarında buluşacak, bayramlarda kucaklaşacağız. Yeter ki bu salgın bir an önce sona ersin.
Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında dayanışma ruhu içerisinde hareket ederek, ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin yanında yer almaya, onlara destek olmaya çalıştık. On binlerce gıda paketimizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Üreticimizin elinde kalan elmaları ve sebzeleri vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık. Sağlık çalışanlarımızı da unutmadık. Ulaşımlarına katkı sağladık, ikramlarımızla 'yanınızdayız' dedik.
Manevi değerlerimize sahip çıkmanın huzurunu yaşarken, 17 günlük kapanma dönemiyle birleşen Ramazan Bayramı boyunca ailenizle, sevdiklerinizle huzur içerisinde bir bayram geçirmeniz için Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimizle görev başında, hizmetinizde olacağız. Sağlık personeli ve diğer çalışanlar için toplu ulaşımda 33 hat üzerinde 66 araç sefer yapacak.
Ramazan Bayramımızı kutluyor, tüm insanlığa, ülkemize ve ailenize sağlıklı, mutlu, güzel günler getirmesini diliyorum." 
 
Editör: TE Bilisim