Antalya'nın Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre Belediyespor Güreş Takımı'nın genç güreşçilerini ziyaret etti. Antrenmanı izleyen Kocakaya, güreşçilere baklava ikram etti.
Başkan Okan Kocakaya, Demre Belediyespor Güreş Takımı'nın antrenmanını ziyaret etti. Başkan Kocakaya, takımı çalıştıran Demre Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Kahraman Şahin'den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Antrenör Şahin, takım hakkında bilgi verdi. Şahin, "Minik 1'den küçük orta büyük boya kadar olan boylarda 40 genç güreşçi ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haftanın 6 günü kuvvet, kondisyon ve güreş antrenmanı yapıyoruz. Kırkpınar Güreşleri'ne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kırkpınar'dan mutlaka derecelerle döneceğiz" dedi.
Güreşçilerin antrenmanını izleyen Başkan Kocakaya, ardından bir tepsi baklava ikram etti. Başkan Kocakaya, "Belediye olarak sporun her dalına olanaklarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Ancak yağlı güreş bizim ata sporumuz. Yağlı güreşe özel önem ve destek veriyoruz. Sizlerden Kırkpınar'da iyi haberler bekliyoruz" dedi.

 
Editör: TE Bilisim