Antalya'da yaşayan Beşiktaşlılar, şampiyonluklarını düzenlenen gecede kutladı. Takımlarının siyah beyaz formaları ve bayraklarıyla geceye gelen Beşiktaşlılar, marşlar eşliğinde eğlendi. Kutlama için İstanbul'dan, Antalya'ya getirilen üç şampiyonluk kupası önünde hatıra fotoğrafı çektiren Beşiktaşlılar, kupaları uzun uzun inceledi.
Antalya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen Beşiktaş şampiyonluk kutlaması, Antalya'da yaşayan Beşiktaşlıları buluşturdu. Dernek Başkanı Serkan Öz ve yönetim kurulunun da yerini aldığı gecede, siyah beyaz formaya gönül verenler hep bir ağızdan takımlarının marşını söyledi. Gecede konuşma yapan dernek başkanı Serkan Öz, Beşiktaş tamının tüm oyuncuları tarafından imzalanan forma için sürpriz çekiliş düzenledi. Çekiliş sonrası kadın bir taraftarın kazandığı forma, alkışlar arasında sahibine teslim edildi.
Şampiyonluk pastasını kesen Beşiktaşlılar, gece için Antalya'ya getirilen Şampiyonluk Kupası, Türkiye Ziraat Kupası ve Kadın Futbol Takımı Şampiyonluk Kupası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Editör: TE Bilisim