RUS SPORCULARIN BİSİKLETLE TATİL TURU 
Rusya'nın başkenti Moskova'dan gelen 4 sporcu, bisiklet üstünde tatil yapıyor. Rus sporcular, bisikletle Antalya'dan başlattıkları yolculuklarını, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezi Göcek'te tamamlayacak. Rus sporcular turun ikinci gününde Demre ilçesindeki Beymelek Taş Evler'e geldi.
Rusya'nın başkenti Moskova'dan gelen eski Rus milli bisiklet sporcusu 1992- 1995 yılları arasında Rusya şampiyonu olan ve Avrupa'da birçok dereceleri bulunan Alexander Torkachenko, küçük bir grupla 4. kez Antalya- Göcek rotasında bisiklet üstünde tatil yapıyor. Bu yıl beraberinde Rus milli biatlon sporcusu Roman Sobolev, milli bisiklet sporcusu Anastasya Rybockina ve triatlon sporcusu Adrey Potapav'la birlikte 5 günlük bisiklet turuna çıktı. 2 Kasım günü Moskova'dan uçakla Antalya'ya gelen grubu, üç kişilik bir ekip minibüsle takip ediyor. Ekip, 5 günde toplam bisikletle 320 kilometre yol yapacak.
Alexander Torkachenko, "Bu turu dördüncü kez düzenliyoruz. Özel bir tur. Sadece 4 veya 5 kişi katılabiliyor. 7 günlük bir tatil. 5 günü bisiklet üstünde geçiyor. Bizi bir araç takip ediyor. İstediğimiz yerde mola veriyoruz. Denize giriyoruz. Mutlu olmayı ve tatilde rahatlamayı bisiklet sporu ile birleştiriyoruz. Bunu da en güzel Antalya- Göcek parkurunda gerçekleştiriyoruz. Konuksever Türk insanı, nefis Türk yemekleri ve sabah kahvaltısı, bir panoramayı andıran Akdeniz bu tatille birleşince bir yılın yorgunluğu gidiyor. Dünyanın en güzel manzarasında bisiklet yolculuğu bir harika. Bu turu sağlığım elverdiği sürece her yıl yapacağım. Arkadaşlarımı getireceğim" dedi.
 
Editör: TE Bilisim