BÜYÜKŞEHİR'DEN 8 MART'TA KADIN PERSONELE İZİN
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde belediyedeki kadın çalışanların bir gün idari izinli sayılacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'yı geliştiren ve güzelleştiren projelerini kadın çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde pozitif ayrımcılık yaparak, kadın çalışanlara bir gün idari izin verme kararı aldıklarını açıkladı. Başkan Böcek, memur, işçi tüm kadın çalışanların 8 Mart'ta izinli sayılacağını kaydetti.
Başkan Böcek, Antalya'yı planlı, kurallı, kimlikli bir kent haline getirmek için kadını erkeği tüm Büyükşehir personelinin özveriyle gece gündüz çalıştığını ifade etti. Belediyede, vatmanlıktan itfaiye erliğine, güvenlik görevlisinden otobüs şoförlüğüne her kademede kadınların görev aldığını belirten Böcek, belediye hizmetlerine kadın eli değdiğini dile getirdi. Başkan Böcek, kadınların emeğine ve fikirlerine büyük önem verdiklerini belirterek, kadına verdikleri değerin bir göstergesi olarak genel sekreterlik dahil, belediyenin en önemli makamlarını kadınlara emanet ettiklerini söyledi.
 

Editör: TE Bilisim